.

Architecten van een goedemorgen

Ik wil advies over NOX

Ontdek het vakmanschap van NOX bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen

✔ Persoonlijk advies  ✔ E-NOX meetsysteem  ✔ Custom made

Een bed in je eigen stijl

Met NOX ga je voor een eigen stijl. Zo bepaal je bij NOX zelf hoe je hoofdbord eruitziet, op wat voor poten je bed staat en met welke stof je de boxspring uitrust.

De hoofdborden zijn er in verschillende hoogtes en breedtes en worden al dan niet afgewerkt met stiksels, biezen en knopen. Poten in hout of aluminium? In blokvorm of cilindervorm? Je zet je boxspring op je eigen manier neer. Net als dat je die boxspring zelf aankleedt met één van de exclusieve designstoffen van Kvadrat.

De collectie

De slaapproducten van NOX worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Maar wel met de modernste technieken. Jarenlange ervaring, vakmanschap en innovatiekracht komen samen in de collecties van NOX. Met als resultaat ergonomisch verantwoorde boxsprings, matrassen en lattenbodems, waarop je volledig tot rust komt. Van Ravenhorst Slapen en Wonen heeft de nieuwste collectie van NOX in huis. Kom dus gerust eens langs in onze showroom. Ook al maakt het E-NOX meetsysteem het je gemakkelijk bij je keuze, je weet pas echt of het goed is als je jouw slaapsysteem eerst uitprobeert in onze showroom.

Boxsprings, matrassen en lattenbodems

Van Ravenhorst Slapen en Wonen heeft zowel de boxsprings, matrassen als lattenbodems van NOX in het assortiment. NOX biedt je het beste op het gebied van slaapsystemen. Zodat jij gegarandeerd bent van een goede nachtrust. Twijfel je over je ideale bed? Met behulp van het E-NOX meetsysteem weet je snel wat het beste bij je past. Onze specialisten vertellen je graag over de mogelijkheden.

Custom Made boxsprings en matrassen

Binnen de NOX-collectie kies je niet zomaar een boxspring of matras, je krijgt maatwerk. Daarom luisteren we eerst goed naar je. Wat heb je nodig en wat zou je graag willen? Je wilt een boxspring in je eigen stijl, een matras waar je goed op ligt. En wij zorgen daarvoor. Met het E-NOX meetsysteem vertalen we jouw slaapsituatie in een unieke profielschets. Vervolgens brengen we jouw slaapoplossing tot leven in je NOX Custom Made boxspring of matras, helemaal afgestemd op je lichaam, je slaapgewoontes én je slaapomgeving.

NOX Comfort Lift

Welke woonstijl je ook hebt, je kiest het bed dat het beste in je slaapkamer past. En bij NOX kan dat ook zomaar een hoog-laag bed zijn. Zo hebben wij de NOX Comfort Lift in het assortiment. Deze in hoogte verstelbare boxspring heeft een elegante uitstraling, bevat tal van functionaliteiten en levert je een optimaal slaapcomfort op. De boxspring is verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Heb je thuiszorg nodig of verzorg je bijvoorbeeld zelf je partner, dan biedt de NOX Comfort Lift ongetwijfeld uitkomst. Hulpmiddelen als een papegaai, uitvalrek en zakhouder behoren namelijk tot de vele mogelijkheden.  

Ga je ook voor maatwerk?

Bekijk snel onze NOX-collectie online of in onze showroom.

Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.

Inspiratie nodig?