Merk logo

Merk bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg

Bij Auping is een goede nachtrust de doelstelling. Met topkwaliteit bedden, boxsprings, kussens en bedtextiel draagt Auping zorg voor jouw nachten. Zo ga je de volgende dag weer energiek aan de slag.

Image slide
Bella Donna bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg
Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen!Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen!

Hoge kwaliteit

Kwaliteit begint bij de grondstof. Voor het Bella Donna hoeslaken gebruikt men uitsluitend de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van mako-katoen. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne is het Bella Donna hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is dit in combinatie met een grote elasticiteit zodat er van plooien in het beddengoed geen sprake is.


Maak een afspraak

Maatwerk hoeslakens

De Bella Donna hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en een hoekhoogte welke 30 cm. bedraagt, ook kan dit hoeslaken uitgevoerd worden al Piccola met een hoekhoogte van 15cm speciaal voor topdekmatrassen.

Daarnaast is “maatwerk” ook mogelijk voor bijvoorbeeld dikke matrassen of voor topdekmatrassen met een split.

Door de moderne verftechnieken zorgen voor een goede kleurechtheid en mooie kleuren. Zo zult u vele jaren plezier beleven aan dit hoogwaardige hoeslaken. Verder kan het hoeslaken in de droogtrommel en is deze strijkvrij.

Formesse Molton hoeslakens bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen

De katoenen Formesse Molton hoeslakens worden gemaakt van de beste kwaliteit Egyptische mako-katoen. De Formesse molton zorgt voor een goede bescherming van het matras. Het houdt de matras schoon en verlengt de levensduur van de matras. Deze topkwaliteit molton van het merk Formesse heeft een uitstekend vochtopnemend vermogen en beschermd tegen het doordringen van transpiratievocht in de matras.

De Formesse Molton hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en een hoekhoogte welke 30 cm bedraagt, ook kan dit hoeslaken uitgevoerd worden al Piccola met een hoekhoogte van 15cm speciaal voor topdekmatrassen.

Daarnaast is “maatwerk” ook mogelijk voor bijvoorbeeld dikke matrassen of voor topdekmatrassen met een split. Verder kan het Formesse Molton hoeslaken in de droogtrommel en is deze strijkvrij.


Neem contact op met Van Ravenhorst Slapen en Wonen