Merk logo

Relaxfauteuil van Fitform bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Van Ravenhorst Slapen en Wonen!

De Fitform relaxfauteuil biedt u comfort en gemak

De keuze voor een Fitform relaxfauteuil is uiterst belangrijk. Het gaat tenslotte om uw persoonlijke zitcomfort. Fitform heeft speciaal voor u een uitgebreide collectie relaxfaureuils ontwikkeld. Deze biedt u alle luxe en comfort die u verdient. Uiteraard heeft u daarbij keus uit diverse opties en mogelijkheden. Fitform maakt uw relaxfauteuil bovendien helemaal op maat. Zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleggerhoogte en hoogteen dikte van de lendensteun worden op uw maat gemaakt.


Maak een afspraak

Houding

Het is erg belangrijk om tijdens het zitten regelmatig van houding te veranderen. Daarom zijn alle Fitform Wellnessfauteuils elektrisch in verschillende posities te verstellen. Met één druk op de handbediening verandert u van zitten naar relaxen, naar rusten en weer terug. Bent u moeilijk ter been en heeft u moeite met opstaan? Optioneel kan er een handige sta-op voorziening worden ingebouwd, waarmee u makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Kantelverstelling

Uniek aan de Fitform relaxfauteuil is de kantelverstelling. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd. Een Fitform relaxfauteuil zijn er in vele verschillende vormgevingen, hieronder enkele voorbeelden.