.

Fitform

Fitform: maatwerk op alle fronten

De Fitform relaxfauteuil biedt u comfort en gemak in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

De keuze voor een Fitform relaxfauteuil is uiterst belangrijk. Het gaat tenslotte om uw persoonlijke zitcomfort. Fitform heeft speciaal voor u een uitgebreide collectie relaxfaureuils ontwikkeld. Deze biedt u alle luxe en comfort die u verdient. Uiteraard heeft u daarbij keus uit diverse opties en mogelijkheden. Fitform maakt uw relaxfauteuil bovendien helemaal op maat. Zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleggerhoogte en hoogteen dikte van de lendensteun worden op uw maat gemaakt. Kom gerust bij ons langs in Stoutenburg.

Ergonomisch zitten met de relaxfauteuils van Fitform bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg

Het is erg belangrijk om tijdens het zitten regelmatig van houding te veranderen. Daarom zijn alle Fitform Wellnessfauteuils elektrisch in verschillende posities te verstellen. Met één druk op de handbediening verandert u van zitten naar relaxen, naar rusten en weer terug. Bent u moeilijk ter been en heeft u moeite met opstaan? Optioneel kan er een handige sta-op voorziening worden ingebouwd, waarmee u makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. Er zijn veel opties mogelijk? Kom gerust langs bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg

Unieke relaxfaurteuils van Fitform in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Uniek aan de Fitform relaxfauteuil is de kantelverstelling. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd. Een Fitform relaxfauteuil zijn er in vele verschillende vormgevingen, hieronder enkele voorbeelden.

Relaxfauteuils van Fitform

Fitform relaxfauteuils worden gemaakt in Nederland. Zij zijn de 100% Nederlandse producent van ergonomische zitmeubelen op maat. Gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige wellness producten en hulpmiddelen op het gebied van zitten.Vind de geschikte relaxfauteuil bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg.

zitadvies

Van Ravenhorst Slapen en Wonen, jouw Fitform specialist in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden.

Van Ravenhorst Slapen en Wonen is dé Fitform specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Fitform relaxfauteuils en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Stoutenburg naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Fitform bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Relaxfauteuils

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook