.

ESSENZA HOME

Met ESSENZA HOME tover je je slaapkamer om tot een elegant en persoonlijk kunstwerk

ESSENZA HOME bedtextiel kopen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Met ESSENZA HOME voel je je thuis. Bedlinnen, badstof, plaids, kussens, homewear… al onze producten zijn gemaakt om lekker in of onder weg te kruipen en geven je dat ultieme ‘thuis’-gevoel, waar je ook bent.

ESSENZA HOME biedt een overdaad aan keuze uit verrassende, eigentijdse stijlen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

De veelzijdige collectie is geïnspireerd door de laatste trends op woongebied. De productlijn van ESSENZA HOME bestaat uit luxueuze dekbedovertrekken, bijpassend badtextiel, comfortabele nightwear en diverse woonaccessoires. De gevarieerde collectie is verdeeld over de labels ESSENZA Trend, ESSENZA Design, ESSENZA Casual en ESSENZA Essenzials, elk met een uniek karakter.

Wij dagen je uit op je unieke stijl te tonen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen

ESSENZA HOME is continu op reis. Op zoek naar inspiratie in bestemmingen, culturen en tradities, ver weg of juist heel dichtbij. Daarnaast is de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron. Al die indrukken en ideeën mixen en matchen zee in hun eigen studio tot eclectische, overvloedige collecties.

Wij dagen je graag uit om jouw unieke stijl te tonen. In de collectie van ESSENZA HOME vind je een eclectische mix van kleuren, prints en stijlen: alles wat je nodig hebt om van jouw huis een elegant, persoonlijk kunstwerk te maken.

slaapadvies

Van Ravenhorst Slapen en Wonen, jouw ESSENZA HOME specialist in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden.

Van Ravenhorst Slapen en Wonen is dé ESSENZA HOME specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment dekbedovertrekken, badgoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Stoutenburg naar de mogelijkheden bij jou thuis.

ESSENZA HOME bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Dekbedovertrekken
Hoeslakens
Kussenslopen
Moltons

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook