Merk logo

Eastborn boxsprings en matrassen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg

Boxsprings en matrassen van Eastborn staan garant voor een fantastische slaapbeleving. Alles wat jij van een bed verwacht, vind je in de complete Eastborn beddencollectie bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Van Ravenhorst Slapen en Wonen!
  1. Home breadcrumb
  2. Merken breadcrumb
  3. Eastborn

Eastborn boxsprings

Boxsprings van Eastborn bieden oplossingen voor jouw slaap- en interieurwensen. Wil je bijvoorbeeld een vlak of verstelbaar bed? Kies uit de mooiste stoffen en pootjes voor de juiste look. Van Ravenhorst Slapen en Wonen helpt je graag het perfecte bed te vinden.


Maak een afspraak

Matrassen van Eastborn

Afhankelijk van jouw wensen kies je bij Eastborn voor pocketvering of gezoneerde pocketvering. Bij luxere matrassen past Eastborn diverse technieken toe. Hierdoor hebben de matrassen een langere levensduur en verhoog je het comfort. Ook Eastborn toppers helpen deze eigenschappen te versterken. Vraag bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen naar de diverse typen matrassen en toppers van Eastborn.

Eastborn lattenbodems

Plaats Eastborn lattenbodems los of in een mooie bedombouw. De lattenbodems zijn verkrijgbaar als vlak of verstelbaar bed. Dankzij de open bodems profiteer je van goede ventilatie en hygiëne. Zo begin je iedere dag vol energie. Ervaar het zelf bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg.

Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg, voor al jouw Eastborn:

- Boxsprings
- Lattenbodems
- Matrassen
- Toppers


Neem contact op met Van Ravenhorst Slapen en Wonen