Merk logo

Gordijnen van De Ploeg kun je kopen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden

De Ploeg ontwikkelt unieke en hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen. De Ploeg is een internationaal topmerk dat bekend staat om de kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Daarnaast gaat het merk voor duurzame productie met eerlijke materialen. De hoogwaardige kwaliteit kenmerkt ook Van Ravenhorst Slapen en Wonen.Bezoek ons in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Van Ravenhorst Slapen en Wonen!

De Ploeg gordijnstoffen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Een mooi lichtspel, subtiele details of opvallende accenten. Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van De Ploeg zit er altijd wel een stof tussen die bij jou past. Daarnaast heb je de keuze uit transparante stoffen en gesloten stoffen, voor een mooi lichteffect. Welke sfeer creëer jij in huis?


Maak een afspraak

De Ploeg meubel- en gordijnstoffen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Met De Ploeg maak je eenvoudig talloze combinaties tussen de meubel- en gordijnstoffen. Denk aan een effen bekleding voor een sofa, vrolijke kussens en een bijpassende print op de gordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de sfeer niet te evenaren! Van Ravenhorst Slapen en Wonen geeft graag interieuradvies bij jouw woning. Wanneer ontmoeten we je in Stoutenburg?


Inspiratie meubel- en gordijnstoffen

De Ploeg meubelstoffen

De Ploeg werkt samen met verschillende soorten meubelmerken zoals Rolf Benz, Artifort®, HAVEE, Erpo, Skalma en Leolux. Kortom, ontwerpen met topmerken! Van Ravenhorst Slapen en Wonen helpt je graag bij de zoektocht naar de mooiste materialen en dessins bij jouw interieur. In het uitgebreide assortiment meubelstoffen vind je zeker een perfecte optie voor jouw woonstijl. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.


Neem contact op met Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden voor De Ploeg:

- Meubelstoffen

- Gordijnstoffen