.

Nouwens Bogaers

Ons tapijt verbeterd het klimaat in huis

Nouwens Bogaers vloerbedekking kopen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Nouwens Bogaers fabriceert een collectie in wollen vloerbedekking op absoluut topniveau. De brede collectie designs van de tapijten zijn bij ons te bewonderen in de winkel in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden. De koffie staat voor u klaar!

Nouwens Bogaers wollen vloerbedekking in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Voor de productie van de tapijten wordt gebruik gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol van de allerhoogste kwaliteit. Natuurlijke kwaliteiten maken Nieuw-Zeelandse wol tot een perfecte tapijtgrondstof. Dankzij de puur natuurlijke, witte vezel kan deze wol in bijna elke kleur worden geverfd. De zachte veerkrachtige vezels kunnen gemakkelijk worden verwerkt in tapijten met een grote variatie in structuur.

Altijd een geschikte stoffeermethode bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Een juiste stoffering en onderhoud van uw tapijt zijn als vanzelfsprekend noodzakelijk om optimaal en langdurig te kunnen genieten van de prachtige uitstraling ervan. Wij beschikken over de kennis van de meest geschikte stoffeermethode.

De gehele collecte van Nouwens Bogaers zijn te bekijken en te voelen in onze showroom. Kom naar de winkel in Stoutenburg en ervaar de vele opties!

woonadvies

Van Ravenhorst Slapen en Wonen, jouw Nouwens Bogaers specialist in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden.

Van Ravenhorst Slapen en Wonen is dé Nouwens Bogaers specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Nouwens Bogaers vloerbedekking, tapijten, kleden en tapptijtegels en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Stoutenburg naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Nouwens Bogaers bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Vloertapijt
Tapijttegels
Vloerkleden op maat

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook