.

Kendix

Kendix: gordijnen van originele materialen en kleuren

Advies over Kendix

Kendix gordijnen kopen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen zoeken de adviseurs samen met jou Kendix gordijnstoffen voor jouw woonstijl. Kendix mixt op originele wijze allerlei materialen en kleuren. Vanuit deze basis zijn prachtige dessins ontstaan. Durf jij de spannende combinaties aan? Kom eens neuzen bij ons in de winkel in Stoutenburg.

Kendix biedt keuze uit meer dan 800 kleuren en dessins. Dit in combinatie met soorten stof maken de mogelijkheden eindeloos. Kendix is hét voorbeeld van hoe lichtspel het wooncomfort bepaalt. De gordijnstoffen en dessins zijn gericht op consumenten die gaan voor exclusiviteit.

Kendix in jouw interieur

Door inspiratie in de architectuur, cultuur, design en kunst is Kendix in staat om een specifieke collectie te vervaardigen met niet alledaagse designs en prints. Creëer een persoonlijke touch in huis met Kendix gordijnstoffen. De adviseurs van Kendix in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden adviseren je bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen je graag over de mogelijke confectiemethoden. Zo krijgt jouw raambekleding precies die look die jij zoekt.

 

Kendix Allure in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

De tweede collectielijn van Kendix draagt de toonaangevende naam ‘Allure’. Het gaat hier om rijke ontwerpen die geïnspireerd zijn op de Hollandse meesters van weleer gecombineerd met een hedendaagse twist van Dutch Design.

Kendix heeft met Allure een middenweg gevonden tussen het minimalistische van de moderne tijd en de weelde van de klassieke stijl.

Kendix voor elke kamer bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg

Van Ravenhorst Slapen en Wonen brengt luxe en exclusiviteit in jouw huis met Kendix. Combineer jouw favoriete kleuren, dessins en comfort in de mooiste gordijnstoffen van Kendix. De koffie staat klaar in Stoutenburg.

Kendix bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Uni
Dessin
Transparant
Inbetween
Weetstof
Drukstof
Ausbrenner
Vlamvertragend

persoonlijk interieuradvies

Van Ravenhorst Slapen en Wonen, jouw Kendix specialist in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden.

Van Ravenhorst Slapen en Wonen is dé Kendix specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Kendix gordijnen. Transparant, inbetween, weefstof, drukstof en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Stoutenburg naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Ons atelier maakt jouw Kendix gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook