Image slide
Hoogwaardig tapijt in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden
Ontdek al onze vloerbedekkingen
Bekijk onze collectie
Image slide
Verrijk je interieur met zacht tapijt van Van Ravenhorst Slapen en Wonen
Maak kennis met verschillende soorten tapijt
Kies je eigen stijl
Image slide
Tapijt met advies, vakmanschap en service bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies je eigen stijl

Voordelen van tapijt van Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden

Tapijt heeft één eigenschap waar geen enkele andere vloer over beschikt. Tapijt is zacht en hierdoor niet alleen erg comfortabel, maar ook nog eens stil, veerkrachtig, veilig, mooi, knus en warm.

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. Naast kamerbreed tapijt (van muur tot muur) is er ook grote variëteit in tapijttegels. De interieurspecialisten van Van Ravenhorst Slapen en Wonen willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt laten zien.

Van Ravenhorst Slapen en Wonen werkt uitsluitend met betrouwbare tapijtleveranciers, die de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

Zo heb je gegarandeerd jarenlang plezier van jouw vloer.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Tapijt in veel kleuren en materialen die passen bij jouw woonstijl

Met tapijt kun je veel sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu houdt van modern, klassiek, industrieel of liever voor basic gaat, er is altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw woonstijl.

De keuze in kleuren, materialen en dessins is namelijk enorm. Tapijt is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, materialen en dessins.

Daarom past tapijt van Van Ravenhorst Slapen en Wonen altijd bij jouw woonstijl! Kom eens een kijkje bij ons nemen om te kijken wat er allemaal mogelijk is.


Laat je inspireren

Designvloer van tapijt bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg

Met tapijt kan je van jouw vloer een echte eyecatcher maken en sfeer geven aan jouw interieur. Een bepaald patroon in de woonkamer? Jouw logo groot op de vloer? Er is meer mogelijk dan je denkt. Van Ravenhorst Slapen en Wonen adviseert je graag over de mogelijkheden voor jouw ruimte.

Vind je het lastig om te bepalen welke kleur het best bij jouw interieur past?

Dan staan onze stylisten voor je klaar met kleuradvies. Neem voor meer informatie gerust contact op met Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg. We helpen je graag verder.


Maak een afspraak met Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Veilig tapijt in je huis, kantoor of school

Het tapijt in onze projectcollectie voldoet aan alle geldende brand- en kwaliteitsnormen, omdat bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen niet alleen kwaliteit maar ook, veiligheid hoog in het fabel staat.

Naast de basisvereisten zoals gebruik en comfort, bepalen een groot aantal andere criteria of de tapijten geschikt zijn voor plaatsing en gebruik in kantoren, scholen en openbare ruimte. Elk van deze kenmerken wordt aangegeven met een specifiek symbool.

Wij adviseren je graag over welke symbolen voor jou van belang zijn.

Functioneel en snel sfeervol: een karpet met ondertapijt

Wil je geen kamerbreed tapijt, maar wel profiteren van de voordelen?

Denk dan eens aan een mooi, groot karpet. Hiermee creëer je niet alleen snel sfeer in huis, maar met een ondertapijt zorg je ook nog voor een verbeterde isolatie.

Deze isolerende werking kan vooral in de winter een voordelig effect hebben op de energierekening. Zo haal je de kosten van het tapijt er weer snel uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg of kom langs in de showroom.


Maak een afspraak met Van Ravenhorst Slapen en Wonen