Image slide
Verrijk je interieur met laminaat van Van Ravenhorst Slapen en Wonen
Maak kennis met onze vloeren
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Laminaat met advies, vakmanschap en service bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Sterk laminaat bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen
Ontdek alle mogelijkheden van Van Ravenhorst Slapen en Wonen
Bekijk onze collectie

Verbeterde laminaatvloeren in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door sterk verbeterde productie- en fototechnieken kun je kiezen uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling.

De nerven en noesten die je in een echte houten vloer mag verwachten, zie je ook terug bij laminaat en kliklaminaat. Daarnaast is het leggen van een laminaatvloer een stuk eenvoudiger geworden en is kliklaminaat zelfs gemakkelijk mee te verhuizen naar een nieuwe woning.


Van Ravenhorst Slapen en Wonen is de specialist voor laminaatvloeren in Stoutenburg. Wij hebben vele ruimtes voorzien van prachtige laminaatvloeren in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden. Is jouw laminaatvloer aan vervanging toe of ben je opzoek naar een nieuwe laminaatvloer? Dan ben je bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen aan het juiste adres.Maak een afspraak voor interieuradvies

De voordelen van laminaat op een rij

  • Er is keuze uit ontzettend veel kleuren en dessins
  • Betaalbaar
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Kleurvast
  • Vocht- en krasbestendig
  • Lange garantieperiode (tot 25 jaar)

Meer informatie vind je bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden. We geven graag antwoorden op jouw vragen.


Laat je inspireren

Belang van een goede ondervloer voor laminaat

Veel mensen bezuinigen op de ondervloer. Niet doen! Je kunt nog zo’n goede laminaatvloer hebben aangeschaft, als de ondervloer slecht is, het je waarschijnlijk minder lang plezier van jouw vloer. Zonde en niet nodig.

De keuze voor het type ondervloer hangt onder meer af van de ondergrond. Van Ravenhorst Slapen en Wonen kan je adviseren bij het kiezen van een geschikte ondervloer voor jouw laminaat. Stap gerust eens binnen in onze winkel in Stoutenburg.


Maak een afspraak met Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Zelf laminaat leggen of laminaat laten leggen?

Een laminaatvloer is eenvoudig zelf te leggen, zeker de lijmloze kliksystemen. Tegenwoordig is er veel informatie te vinden over het leggen van laminaatvloeren.

Uiteraard is het ook mogelijk dat je de vloer laat leggen. Van Ravenhorst Slapen en Wonen kan je hiermee ontzorgen, dat scheelt niet alleen tijd maar wellicht ook ergernis.

Van Ravenhorst Slapen en Wonen heeft ervaren, vakbekwame vloerleggers in dienst zodat je altijd verzekerd bent van een mooi eindresultaat.

Kom voor meer informatie even bij ons in Stoutenburg langs.

Diverse soorten plinten bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg

Plinten maken een vloer af! Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. In de showroom van Van Ravenhorst Slapen en Wonen kun je de plinten bekijken. Het bevestigen van de plinten is in principe niet moeilijk, maar je moet wel over het juiste gereedschap beschikken zoals een plintenknipper en verstekbak.

Kom langs in onze showroom! Wij nemen je graag mee door de collectie en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. Ook denken wij graag met je mee over welke vloer een mooie uitstraling heeft in jouw woning of bedrijfspand. Hoe combineren we de juiste laminaatvloer met een stijlvolle plint? Dit geeft jouw vloer net dat stukje extra in de woning, waar je naar op zoek was.

Onze specialisten nemen graag de tijd voor je, om samen met jou de juiste laminaatvloer uit te kiezen. Wil je meer informatie? Neem contact op met Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg.


Maak een afspraak met Van Ravenhorst Slapen en Wonen