Image slide
Is het nodig om je vloer te egaliseren?
Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg helpt
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Vakmanschap en service van Van Ravenhorst Slapen en Wonen bij het egaliseren
Maak je ondervloer glad
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Egaliseren in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden
Ontdek alle mogelijkheden van Van Ravenhorst Slapen en Wonen
Bekijk onze collectie

Is egaliseren nodig? Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden legt het uit

Wil je jarenlang plezier hebben van jouw nieuwe vloer? Informeer dan altijd eerst of het nodig is om de ondervloer te laten egaliseren. Voor een mooi eindresultaat is een strakke ondervloer vaak van groot belang.

Het egaliseren brengt wel wat extra kosten met zich mee, maar bepaalt voor de toekomst ook de mate waarin je plezier hebt van je vloer.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Voor egaliseren heeft Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg vakmensen in dienst

Het egaliseren van een vloer is een vak apart. Met de juiste materialen en kennis is het voor de doorgewinterde doe-het-zelver te doen, maar wij adviseren altijd om het aan een van onze vakmensen over te laten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe zij jouw vloer strak en indien nodig 100 procent waterpas moeten uitvlakken.

Wij egaliseren zand cement vloeren (betonvloer), gipsvloeren (anhydriet) en houten vloeren om deze uiteindelijk af te werken met de gewenste afwerking. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg en met garantie van onze fabrikanten.

Meer informatie over egaliseren? Neem contact op met Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg of kom langs in onze showroom.