Image slide
Vlinderjaloezieën voor jouw interieur bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen
Maak kennis maken met onze zonwering
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies en vakmanschap op het gebied van binnenzonwering in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Functionele vlinderjaloezieën bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg
Ontdek alle mogelijkheden van jaloezieën
Bekijk onze collectie

Trendy vlinderjaloezieën bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. Door de koorden te bedienen zorg je, op elk moment van de dag, voor de juiste hoeveelheid lichtinval in jouw woning.

Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden adviseert je graag over de verschillende kleuren, mogelijkheden en stoffen op het gebied van vlinderjaloezieën en andere binnenzonwering.

En er zijn veel mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een vlinderjaloezie in leerlook? Uitstekend toepasbaar in een moderne en trendy woonstijl.

Kom voor meer inspiratie naar Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Kenmerken en voordelen van een vlinderjaloezie

Een vlinderjaloezie herken je aan de sierlijke lamellen van 50 millimeter. Ze bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw naar het interieur gericht. Open geniet je volop van een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.

Heb je een houten vloer? Dan werkt de vlinderjaloezie ook nog eens extra geluiddempend. De bediening werkt zeer eenvoudig: met een koord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem zakken, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of dicht.

Ook het onderhoud is simpel. Stof de lamellen regelmatig af of ga er met een licht vochtige doek overheen.

Meer informatie over vlinderjaloezieen? Kom langs bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg. In onze showroom laten wij je graag alle mogelijkheden en kleuren zien.


Laat je inspireren

Advies en tips voor jouw vlinderjaloezieën

In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden op het gebied van vlinderjaloezieën bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je deze vlinderjaloezieën geheel naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen. Er is altijd een vlinderjaloezie dit bij jou past.

Laat je verbazen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden over de diversiteit op het gebied van vlinderjaloezieën.Maak een afspraak met Van Ravenhorst Slapen en Wonen