Image slide
Een dressoir, boekenkast, vitrinekast of tv-meubel vind je bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden
Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg heeft een ruime keuze in kasten, van klassiek tot modern, voor elk type interieur

Een dressoir in je inrichting? Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg geeft advies

Een dressoir kan de smaakmaker zijn van een interieur. Eigenlijk mag het in geen enkel huis ontbreken.

Een dressoir is handig. Je kunt er van alles in opbergen, waardoor je de leefruimte opgeruimd en overzichtelijk houdt en toch alles bij de hand hebt als het nodig is.

Je kunt een dressoir kiezen dat helemaal in overeenstemming is met de rest van je interieur of je maakt van je dressoir de eyecatcher van je woonkamer. Bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen hebben we dressoirs in verschillende stijlen, je vindt dus altijd het dressoir dat je zoekt.


Bekijk onze collectie dressoirs

Bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen koop je een buffetkast in de gewenste stijl

Een buffetkast heeft meestal een hoge bovenkant, waar van oudsher het servies wordt neergezet. Het onderste deel van de kast bestaat meestal uit kastruimte met twee deuren ervoor en lades voor bestek.

Hoewel dit meestal het uiterlijk is van deze handige opbergkast, bestaat de buffetkast er in verschillende stijlen. Op die manier vind je altijd een buffetkast die in jouw inrichting past.

Wil je meer weten? Kom dan eens langs bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg. Wij kunnen je alles over buffetkasten vertellen.

Het mooiste tv-meubel van heel Stoutenburg vind je bij ons

Een tv-meubel is niet alleen praktisch, maar deze mag ook best mooi zijn, want er wordt nog aardig wat tijd bij de televisie doorgebracht. Niet alleen om je lievelingsseries en -films te bekijken, maar ook om te gamen en vakantiefilms af te spelen.

Bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg laten we je graag de verschillende mogelijkheden en stijlen laten zien. Door de juiste vragen te stellen, kunnen we je adviseren bij jouw keuze voor het juiste tv-meubel.

Wil je meer weten over tv-meubels en andere kasten in het assortiment van Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg, maak dan een afspraak.


Maak een afspraak

Toon je mooiste spullen in een vitrinekast van Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Heb je mooie cadeaus van familie, waardevolle souvenirs of leuke maaksels van de kinderen? Een vitrinekast is een goede optie om je mooiste spulletjes tentoon te stellen en dicht bij je te houden.

Wil je de vitrinekast echt tot eyecatcher maken of moet het gewoon perfect in je inrichting passen? Bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg vind je vitrinekasten in verschillende stijlen.

Kom eens een kijkje nemen bij ons in de showroom. We helpen je graag bij jouw keuze voor de beste kast.

Verrijk je interieur met een boekenkast van Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Je boeken opbergen in een kast is heel handig. Maar een boekenkast kan ook een verrijking van je interieur zijn. Ben jij op zoek naar een pronkstuk om je boeken in op te bergen? Kom eens een kijkje nemen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg.

We adviseren je graag over de kastruimte die jij nodig hebt. Onze kasten zijn er in verschillende soorten, maten en materialen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.


Bekijk onze collectie kasten

De grote merken van Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Auping
Tempur
Vandyck
Eastborn
Silvana
Grandeur
NOX
Kendix
Forbo
Jasno
De Toekomst
Swissflex
BKS
Nolte
Sunway
Optisleep
ESSENZA HOME
Bella Donna
mFLOR
Jesse
Heuga
Violetta
Vroomshoop Meubelen
Fitform
Selecta
Nouwens Bogaers
Gebroeders Jonk
Dbug Klamboe
Beddinghouse
Sofiben