.

Jesse Meubelen

Jesse Meubelen: Schitterend vormgegeven én functionele

Maak een afspraak voor advies

Designmeubelen van Jesse Meubelen kopen in regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Jesse is opgericht als timmerfabriek in 1920, Francenigo in de Italiaanse provincie Venetië. De visie van dit familiebedrijf is altijd geweest: wees creatief maar blijf pragmatisch. Dit komt tot uiting in de schitterend vormgegeven én functionele collectie. Loop eens bij ons in Stoutenburg binnen.

Veelzijdige designmeubelen van Jesse Meubelen vind je in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

U heeft keuze uit diverse tijdloze en uit modieuze kleuren en materialen. Naast de mogelijkheden uit het uitgebreide standaardprogramma; bijvoorbeeld de zweefdeurlinnenkasten zijn leverbaar in 4 standaardhoogtes: 232/242/255/261 cm. De draaideur linnenkasten zijn zelfs op een standaardhoogte van 290 cm leverbaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid van maatwerk in hoogte, diepte, breedte en afgeschuinde deuren.

Mooie slaapkamermeubelen van Jesse Meublen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Jesse maakt meubelen met vele doeleinden. Variërend van woonkamermeubelen tot slaapkamermeubelen. Wij richten ons op het slaapkamersegment en hebben een selectie van dit mooie merk in onze winkel staan. Linnenkasten, nachtkastjes en dressoirs andere bijmeubelen.

interieuradvies

Van Ravenhorst Slapen en Wonen, jouw Jesse Meubelen specialist in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden.

Van Ravenhorst Slapen en Wonen is dé Jesse Meubelen specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment desginmeubelen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Stoutenburg naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Jesse Meubelen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Linnenkasten
Nachtkastjes
Dressoirs
Bijmeubelen

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze showroom