Merk logo

Marmoleum, Novilon en Allura vloeren van Forbo kun je kopen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (PVC-stroken).

Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg verkoopt vloeren van Forbo. Ben jij op zoek naar een vloer van lineoleum, vinyl of PVC met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje in het grote assortiment.

Image slide
Unieke vloerbedekking van Forbo met vele kwaliteiten
Marmoleum, Novilon en Allura verkrijgbaar bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen

Een vloerbedekking van goede kwaliteit die bij jouw wensen past in Stoutenburg

De merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo zijn vloerbedekkingen gemaakt met groene energie. Deze vloeren maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte.

Milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling: elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten, dus er is altijd een vloerbedekking die bij jouw wensen past.

Forbo maakt producten die van Hollands design en kwaliteit zijn. Daarnaast heeft Forbo voor het produceren van vloerbedekking milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen.


Maak een afspraak

Milieuvriendelijke vloer van Marmoleum bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg

In Stoutenburg wordt Marmoleum verkocht door Van Ravenhorst Slapen en Wonen. Marmoleum is een soort linoleum. Deze vloerbedekking kun je wel een 'groene' vloer noemen. Het is voor 97% van natuurlijke materialen gemaakt, zoals jute, vlas, lijnzaadolie en hars.

Vloerbedekking Marmoleum kan goed tegen een stootje. Het heeft een levensduur van wel dertig jaar en is daarna te recyclen tot energie, meer energie dan dat het productieproces kostte.

Marmoleum is verkrijgbaar in veel kleuren en dessins. Er is altijd een vloerbedekking die bij jou past.

Voordelen van Marmoleum op een rijtje:

 • Mileuvriendelijk
 • Sterk
 • Lange levensduur
 • Veel mogelijkheden qua uiterlijk

Kom eens binnen bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen om een kijkje te nemen.

Stil in huis met vloerbedekking Novilon, te koop in de regio Stoutenburg, Amersfoort en Leusden

Het merk Novilon van Forbo is een vloerbedekking gemaakt van vinyl. Bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg is dit merk in de collectie te vinden.

Novilon vloerbedekking voelt niet koud aan en is een beetje verend. Een vloer van Novilon staat bekend als zeer geluiddempend. Dankzij deze vloerbedekking wordt het stiller in huis. Veel stiller dan dat er laminaat ligt. Er is weinig onderhoud aan de vloerbedekking Novilon. Er kan gekozen worden uit vier stijlen: beton, hout, abstract en vtwonen.

De voordelen van Novilon op een rijtje:

 • sterk geluiddempend
 • warm
 • weinig onderhoud
 • kan in combinatie met vloerverwarming
 • krult en krimpt niet
 • vier stijlen

Om een indruk te krijgen van Novilon ben je welkom bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg.

Koop je vloerbedekking Allura bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen met 15 jaar garantie

Allura is ook een merk van Forbo. Van Ravenhorst Slapen en Wonen heeft dit ook in zijn zaak. Allura is vloerbedekking van PVC-stroken, gelegd in een vissengraat.

Vloerbedekking Allura geeft je vloer een authentieke uitstraling. Er is keuze uit dertig dessins op het gebied van hout en steen.

De voordelen van Allura vloerbedekking:

 • robuuste en doorleefde uitstraling
 • lijkt net echt hout of steen
 • 15 jaar garantie
 • keuze uit dertig dessins

Kom kijken naar Allura bij Van Ravenhorst Slapen en Wonen in Stoutenburg.


Neem contact op met Van Ravenhorst Slapen en Wonen