Synchro 2 Lattenbodem EV in Stoutenburg

Deze NOX lattenbodem Synchro 2 heeft een elektrisch verstelbaar rug- en benengedeelte. Alle latten van deze NOX lattenbodem zijn individueel instelbaar in drie verschillende standen. De schouder-en nekzone zijn voorzien van extra soepele en geprofileerde buiglatten.

vanaf € 1.350,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

Deze NOX lattenbodem heeft 2 motoren waarmee het rug-en benengedeelte elektrisch versteld worden. Naast heerlijk slapen kun je dus ook heel comfortabel in bed zitten om bijvoorbeeld te lezen of tv te kijken. De latten raken elkaar niet waardoor van geluidshinder geen sprale is.

Alle latten van deze NOX lattenbodem zijn individueel instelbaar in drie verschillende standen waardoor elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning krijgt. De schouder-en nekzone zijn voorzien van extra soepele en geprofileerde buiglatten. De NOX lattenbodem heeft een hoog belastingsvermogen en is bljvend veerkrachtig, duurzaam en mileuvriendelijk.

Jouw Slaapkenner adviseur stelt de bodem zo voor je in dat hij precies past bij jouw lichaamsbouw. Je hebt altijd een bodem op maat.

NOX lattenbodems zijn verkrijgbaar in verschillende verstelbare uitvoeringen, varierend van alleen een manueel of elektrisch verstelbaar ruggedeelte tot een volledig motorische bediening van het hoofd-rug, bovenbenen-en onderbenen gedeelte.

Meer informatie
EAN 9900000005344
Kenmerken

Verstelbaar: Elektrisch verstelbaar rug- en benengedeelte

Afstandsbediening: Elektrisch R.F. en stroomonderbreking

Hoogte: 12 cm

Maatwerk mogelijk tegen meerprijs:

Bij lengte 191-219 cm standaardprijs plus 15%

Breedte 71-99cm: hogere standaard prijs plus 15%

Lengte en breedte: hogere standaardprijs plus 15%

Collectie 344
Merk 346