.

Optisleep Dekbed Kameelhaar medium in Stoutenburg

Het OptiSleep kameelharen dekbed heeft een hele goede vulkracht en warmte isolatie. Kameelhaar neemt vocht snel op en is een ideaal dekbed voor mensen die het snel benauwd hebben.

Vanaf € 155,00
Afspraak maken

Een dekbed gevuld met kameelhaar neemt vocht snel op en is een ideaal dekbed voor mensen die het snel benauwd hebben en veel transpireren. Het OptiSleep kameelhaar dekbed is verkrijgbaar in de warmteklassen licht, medium en warm en in 4-seizoens- en partneruitvoering.

Kameelhaar is bestand tegen grote temperatuurverschillen en heeft een groot vocht opnemend en isolerend vermogen. Het zeer fijne, licht gekrulde haar van Aziatische kamelen heeft voor een goede vulkracht en warmte isolatie een speciale volume behandeling ondergaan.

Samen slapen maar toch apart?

 

Heb jij het snel koud maar je partner juist niet en wil je toch samen onder 1 dekbed slapen?

Kies dan voor de partner uitvoering (120x220 cm) voor de vullingen kameelhaar, wol, wildzijde en thinsulate.

Hiermee combineer je twee 1-persoonsdekbedden met verschillende vullingen. Kies bijvoorbeeld voor een basis dekbed in de maat 240/220 en combineer deze met twee partnerdekbedden in de maat 120x220 cm.

Meer informatie
Shopable Nee
Type product Dekbed
Merk OptiSleep
Afmeting 120x200
Materiaal tijk 100% katoen met een magic touch finish
Stiksel Geaccentueerde lichaamscontouren en cirkels
Vulling materiaal 100% Kameelhaar
Bies Voorzien van Loop verbindingssysteem om de dekbedden aan elkaar te verbinden. 2 extra knoopsgaatje op het midden dekbeddeel 240x220 cm
Warmteklasse Medium
Onderhoud Wasbaar op 60° C. Professioneel reinigen heeft de voorkeur
Kleur Wit

Nog geen resultaten