.

NOX CM Box Comfort Lift in Stoutenburg

Dankzij de Comfort Lift, een in hoogte verstelbare boxspring, kan je langer zelfstandig thuis blijven wonen. Dit hoogwaardig boxspring-bed kan voorzien worden van handige zorgaccessoires. 

Vanaf € 5.330,00 o.b.v 1-persoons
Afspraak maken

Een bed voor de toekomst met een elegante uitstraling volgens jou eigen smaak. De Comfort Lift van NOX zorgt voor een maximaal slaap- en gebruikscomfort zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Het is hét bed voor de toekomst en is ergonomisch zeer verantwoord. Hierdoor maakt het partnerzorg gemakkelijker doordat dit bed instelbaar is tot optimale zorghoogte. Tevens maakt de lift het makkelijk om in- en uit te stappen. Dankzij de Comfort Lift is het mogelijk om het bed in te stellen in verschillende posities. Zo is de functie anti-trendelenburg (bv. Tegen reflux) mogelijk. Is de rug-, knie- en beengedeelte individueel en traploos in te stellen. En tot slot is de relaxzetel positie ook mogelijk.  

 

Nog een voordeel aan de Comfort Lift is dat u verzekerd bent van parnerslapen op lange termijn. Dit bed is te combineren met een gewone vlakke of gemotoriseerde boxspring. Dit is ideaal als één van u zorg nodig heeft. Uw heeft dan twee individuele boxspring vormen maar het ziet eruit als één groot 2-persoonsbed.  

 

Dit bed biedt naast al deze functionaliteiten ook een mooie, hedendaagse vormgeving. Er is keuze uit een ruime collectie stoffen en is combineerbaar met verschillende hoofborden, pootjes en toebehoren.

Meer informatie
EAN 9900035204255
Merk NOX
Collectie Slaapkenner