Hoofdkussen Lily comforel 2 stuks in Stoutenburg

Slaap zacht op de Comforel slaapbolletjes van hoofdkussen Lily. Dit is een ideaal hoofdkussen voor mensen met een allergie.

van € 50,00
voor € 45,00
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

Hoofdkussen Lily bevat vulling met de originele Comforel® bolletjes. Dit zijn minuscule holle en donzige synthetische bolletjes die aangenaam en zacht aanvoelen. Door de veerkracht van deze Comforel® bolletjes krijgen je hoofd en nek de ondersteuning die nodig is.

Zowel bij rug- als zijligging is hoofdkussen Lily uitermate geschikt. Door de veerkrachtige kwaliteit herstelt het hoofdkussen na een nacht van intensief gebruik en keert snel terug naar het originele volume. Een kussen met een vulling van Comforel® is eenvoudig op te schudden en makkelijk vormbaar.

De tijk van kussen Lily heeft een rits waarmee je de dikte van het kussen zelf kan aanpassen. Dit hoofdkussen heeft een goede vochtregulatie en is anti allergisch. Lily is wasbaar op 60° en kan ook in de droogtrommel. Na het wassen en drogen blijft de zachtheid, volume en vorm behouden.

Onze kussens in de huiscollectie dragen allemaal het label ‘Hollands Vakmanschap’.

Hollands vakmanschap heeft ruim zestig jaar ervaring, liefde en passie voor slapen. Hollands vakmanschap is een kwaliteitslabel voor in Nederland vervaardigde dekbedden en hoofdkussens.

Alle fabrikanten achter het Hollands vakmanschap label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
EAN 9900000032531
Lengte 70,00
Breedte 60,00
Kenmerken

Vulling : 100% Comforel® synthetische vezel

Tijk : Wit, 100% perkalkatoen, dubbel cordonbies, 30 cm rits

Kleur kussen : wit

Afmeting : 60 x 70 cm

Vulgewicht : 800 gram

Wasbaar: 60 graden, in droogtrommel drogen

 

 

 

 

Merk AGS
Collectie AGS