.

Hoofdkussen Ariane in Stoutenburg

Het dons en de veertjes in kussen Ariane zorgen samen voor zachtheid en ondersteuning. Dit kussen is verkrijgbaar in drie comfortklassen. 
Vanaf € 45,00
Afspraak maken

Donzen hoofdkussen Ariane is gevuld met 15% zuivere witte eendendons en 85% kleine eendenveertjes. Een heerlijk zacht hoofdkussen dat voor een goede ondersteuning zorgt. Het kussen is verkrijgbaar in 3 comfortklasses.

Deze vulling is heerlijk zacht, veerkrachtig en in elke vorm te duwen. Dons is één van de duurdere vullingen, want het gaat om hoogwaardig natuurlijk materiaal met het vermogen om vocht op te nemen. Hou je van een stevige steun voor hoofd en nek, dan is een veren kussen met dons aangevuld, een uitstekende oplossing.

Dit hoofdkussen is leverbaar in 3 vulgewichten, te weten 1.000 gram, 1.200 gram en 1.400 gram.

De keper tijk met de soft finish zorgt er voor dat het kussen zacht en luchtig blijft en zacht blijft aanvoelen. Een kussen met een mix van dons is eenvoudig op te schudden en makkelijk vormbaar. Door het kussen dagelijks op te schudden geef je het dons weer de veerkracht terug en verdeelt de vulling gelijkmatig.

Alle fabrikanten achter het AGS Atelier label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
Shopable Nee
Serie Ariane
Type product Hoofdkussen
Collectie Altijd goed slapen
Merk AGS

Nog geen resultaten