.

ConceptMe 500 ledikant in Stoutenburg

Hoe fijn zou het zijn als je een bed helemaal kan samenstellen naar jouw wensen? En hou je daarnaast van een strak design? Dan is het Concept Me 500 ledikant een goede optie. Qua kleuren en design zijn er genoeg mogelijkheden! Voor lange mensen is dit bed ook uiterst geschikt met een lengte optie van 220 cm.
Vanaf € 696,00
Afspraak maken
Het Concept Me 500 ledikant is dus helemaal naar jouw smaak te maken. Niet alleen de breedte en lengte zijn te bepalen: heb je liever een wat hoger bed? Dit bed is in verschillende hooogtes te verkrijgen. Het bedframe is te kiezen in 11 verschillende kleuropties. We hebben 4 verschillende bedpoten geselecteerd die echt bij dit bed passen. Liever de poten niet zichtbaar? Met een onderbouwpaneel of uittrekbare bedbak creëer je een zwevende uitstraling.

Lees je graag een boek in bed of kijk je tv voordat je gaat slapen? Met 6 verschillende soorten hoofdborden kan ook daarin volledig aan jouw wensen voldaan worden. Dit bed heeft ook fantastische verlichtingsopties! Door gebruik te maken van LED  kost dit weinig stroom en ook nog een leuke gadget: kies voor een USB aansluiting met 2 poorten.

Dit ledikant is een onderdeel van de Concept Me collectie en dus te combineren met kledingkasten, nachtkastjes en commodes in dezelfde stijl! Nieuwsgierig geworden naar wat er voor jou mogelijk is? Kom gerust langs in onze winkel voor advies en stel jouw product(en) samen met onze specialisten.
Meer informatie
Shopable Nee
Serie 500
Type product Ledikanten
Collectie ConceptMe
Merk Nolte

Nog geen resultaten