.

AGS Matras Iris pocketvering met Low Back Support in Stoutenburg

Geniet van de veerkracht van het pocketveringmatras Iris. Door de goede ventilatie heeft het matras een prettig slaapklimaat en voelt daardoor comfortabel  aan. Bovendien zorgt de speciale Low Back Support voor de extra ondersteuning die je rug nodig heeft. Geschikt voor vlakke en verstelbare bedbodems.

Vanaf € 439,00
Afspraak maken
Matras Iris heeft speciale Low Back Support voor mensen die meer ondersteuning willen of van een stevig matras houden. De kern van dit matras bestaat uit geneste pocketveren. De veren zijn bij een geneste pocketvering gerangschikt volgens een ingraatprincipe en staan hierdoor extra dicht bij elkaar.

De pocketveren zijn stuk voor stuk in zakjes verpakt en kunnen, onafhankelijk van elkaar, bewegen. Met de 3D-profilering en de 7 zones voor de schouder, heup en taille, zorgt matras Iris voor een optimale verdeling met name op de drukpunten. Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast, terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunt.

Het is afgewerkt met HR40 comfortschuim en dat geeft het matras meer veerkracht mee. Zo wordt kuilvorming voorkomen en geeft dit de matras een hogere slaapcomfort en ook nog een langere levensduur. De ventilatieband (Active Air border) voor een optimale luchtcirculatie waardoor de matras tijdens de nacht aangenaam blijft aanvoelen. Dit matras t is geschikt voor vlakke en verstelbare bedsystemen.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
Meer informatie
Shopable Nee
Collectie Altijd goed slapen
Merk AGS

Nog geen resultaten