U bent hier: Home   |   Collectie   |   Wonen   |   Vloerbekleding   |   mFLOR PVC vloeren

mFLOR PVC vloeren

mFlor PVC vloeren

Met de innovatieve designvloeren uit de mFLOR collectie kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel één zonder de nadelen ervan.

mFLOR vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen. collectie PVC-vloeren.

De complete collectie hebben wij in onze showroom, dus laat u eens voorlichten over de vele mogelijkheden.

pvc 1

pvc 3

pvc 2

 

mFLOR app

mFlor studio

mFLOR heeft een interessante app ontwikkeld voor iPhone: zie mFLOR in uw eigen omgeving! Neem een foto van uw kamer met uw iPhone, bekijk de innovatieve designvloeren collecties van mFLOR en probeer zoveel mogelijk mFLOR vloeren uit als u wilt. Zo kunt u makkelijk zien welke mFLOR vloer het beste in uw kamer(s) past. Ook kunt u deze foto’s uploaden naar Facebook en Twitter.Download hier de app!

 
Van Ravenhorst Wonen is het adres voor mFlor PVC vloeren in de regio Achterveld, Amersfoort, Barneveld, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk en Woudenberg