U bent hier: Home   |   Collectie   |   Wonen   |   Relaxfauteuils   |   Fitform relaxfauteuil

Fitform relaxfauteuil

De Fitform relaxfauteuil biedt u comfort en gemak

De keuze voor een Fitform relaxfauteuil is uiterst belangrijk. Het gaat tenslotte om uw persoonlijke zitcomfort. Fitform heeft speciaal voor u een uitgebreide collectie relaxfauteuils ontwikkeld. Deze biedt u alle luxe en comfort die u verdient. Uiteraard heeft u daarbij keus uit diverse opties en mogelijkheden. Fitform maakt uw relaxfauteuil bovendien helemaal op maat. Zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleggerhoogte en hoogteen dikte van de lendensteun worden op uw maat gemaakt.

Houding

Het is erg belangrijk om tijdens het zitten regelmatig van houding te veranderen. Daarom zijn alle Fitform Wellnessfauteuils elektrisch in verschillende posities te verstellen. Met één druk op de handbediening verandert u van zitten naar relaxen, naar rusten en weer terug. Bent u moeilijk ter been en heeft u moeite met opstaan? Optioneel kan er een handige sta-op voorziening worden ingebouwd, waarmee u makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Fitform relaxfauteuil grijs        Fitform relaxfauteuil creme   Fitform relaxfauteuil rood

Kantelverstelling

Uniek aan de Fitform relaxfauteuil is de kantelverstelling. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd. Een Fitform relaxfauteuil zijn er in vele verschillende vormgevingen, hieronder enkele voorbeelden.

Laat u adviseren in onze showroom

Bij Van Ravenhorst in Stoutenburg kunt u samen met één van de specialisten uw persoonlijke stoel samenstellen. Maak nu een afspraak en bel 033 – 4940844 of loop binnen in onze showroom in Stoutenburg.

f 612_neutraal_244x366  f 244_x_366_814_staand   f 244_x_366_810_staand

f 244_x_366_252_staand   f 244_x_366_286_staand fitform 244_x_366_247_staand

fitform 244_x_366_228_staand  fitform 244_x_366_239_staand   f244_x_366_267_staand

Van Ravenhorst Wonen in Stoutenburg is de specialist op het gebied van relaxfauteuils in de regio Amersfoort, Achterveld, Barneveld, Leusden, Hoevelaken, Nijkerk en Woudenberg.

Fitform relaxfauteuil