U bent hier: Home   |   Collectie   |   Wonen   |   Relaxfauteuils

Relaxfauteuils

Een relaxfauteuil passend voor iedereen en in elk interieur.

Het samenstellen van uw persoonlijke relaxfauteuil doet u in een ontspannen sfeer onder het genot van een lekkere cappuccino of een vers kopje thee.
We begeleiden u naar een stoel die passend is bij uw lichaamsbouw en lengte, daarnaast helpen we u bij het kiezen van passende materialen en kleuren.
Wanneer op afstand moeilijk te bepalen is welke stoel het beste bij uw interieur past, komen onze adviseurs altijd vrijblijvend met een stoel bij u thuis.

Configureer uw eigen relaxfauteuil
De mogelijkheden zijn eindeloos, kiest u voor een handmatige verstelling, of heeft een elektrische verstelbaarheid uw voorkeur. Veel relaxfauteuils zijn vaak uitgevoerd in leer omdat dit als duurzaam word ervaren, indien u de voorkeur heeft voor een mooie kwalitatieve meubelstof is dit natuurlijk mogelijk.
Zo kiest u precies de materialen die passen bij uw wensen en uw interieur.

Maatwerk
Bij van Ravenhorst is de collectie relaxfauteuils opgebouwd uit uitsluitend topmerken uit Nederland. De verschillende modellen in de collectie van Van Ravenhorst zijn ten alle tijden aan te passen aan uw lichaamsbouw en lengte. Hierdoor kiest u altijd een fauteuil die bij U past en ergonomisch verantwoord is.

relaxfauteuil amersfoort toekomst
Van Ravenhorst Wonen in Stoutenburg is de specialist op het gebied van relaxfauteuils in de regio Amersfoort, Achterveld, Barneveld, Leusden, Hoevelaken, Nijkerk en Woudenberg.
De relaxfauteuil collectie van Van Ravenhorst bestaat uit de merken Fitform, Gealux en De Toekomst.

 

Relaxfauteuil Amersfoort, Relaxfauteuil Achterveld, Relaxfauteuil Barneveld, Relaxfauteuil Leusden, Relaxfauteuil Hoevelaken, Relaxfauteuil Nijkerk, Relaxfauteuil Woudenberg