U bent hier: Home   |   Collectie   |   Wonen   |   Raamdecoratie   |   Luxaflex   |   Horren op maat

Horren op maat

Horren van Luxaflex. Laat frisse lucht binnen, maar houd insecten buiten.

In warme zomerperiodes is het heerlijk om deuren en ramen open te zetten. Het enige nadeel zijn insecten die hiermee naar binnen gehaald worden. Vooral als je naar bed gaat kunnen insecten als muggen ervoor zorgen dat je niet optimaal van je nachtrust kunt genieten.

Bij Van Ravenhorst vind je de gehele horren collectie van Luxaflex. Deze kwaliteitshorren zijn er in veel varianten. Iedere situatie kan een andere hor oplossing nodig hebben.
Bij Van Ravenhorst begeleiden ze u graag naar de best passende oplossing voor uw woning. Hiernaar worden de horren bij u thuis opgemeten.

De horren van Luxaflex worden 100% op uw maten gemaakt, hierna worden ze door de vakkundige medewerkers van Van Ravenhorst bij u thuis gemonteerd. Dan kun u pas echt gaan genieten van warme dagen en fijne zomeravonden.

Collectieoverzicht:

Rolhor
Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

Luxaflex Rolhor2

Inzetrolhor
Deze hor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.Inzethor Heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

horren amersfoort

Inzethor
Deze hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn vele verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen.

horren amersfoort

Plissé Hordeur
U heeft keuze uit twee typen Plissé hordeuren. Bij beiden is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan, zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. De Plissé hordeur Designa valt op door de geruisloze bediening en het moderne design.

hordeur amersfoort

Rolhordeur
Een windvaste solide Rolhordeur. Ook geschikt voor grotere oppervlaktes.

Kleuren en opties
Profielen zijn standaard in 4 kleuren en bij inzethorren zelfs in 6 kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk. Zo zorgen we dat het product zo goed mogelijk aansluit bij de kleur van bijvoorbeeld uw kozijnen.

Polltex
Een standaard hor houd natuurlijk wel insecten buiten, maar pollen van gras en planten kunnen nog wel naar binnen. Om ook binnenshuis hooikoortsverchijnselen tegen te gaan is er een speciaal horrengaas ontwikkelt: Polltex. Plotten filtert pollen uit de lucht, waarmee de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert.

luxaflex polltex

Ieder Luxaflex® product wordt afzonderlijk gemaakt op basis van uw unieke specificatie.
Bij van Ravenhorst kunt u stoffen en afwerkingen kiezen die u mooi vindt, in combinatie met het bedieningssysteem van uw voorkeur. Op basis van het ontwerp krijgt u een nauwkeurige offerte.

Van Ravenhorst in Stoutenburg is Luxaflex Inspiration dealer voor de regio Achterveld, Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Barneveld, Leusden en Woudenberg.

horren amersfoort, horren achterveld, horren barneveld, horren hoevelaken, horren woudenberg, horren leusden, horren nijkerk, hordeur amersfoort, hordeur achterveld,hordeur barneveld, hordeur hoevelaken, hordeur woudenberg, hordeur leusden, hordeur nijkerk, horren amersfoort.