U bent hier: Home   |   Collectie   |   Wonen   |   Raamdecoratie   |   Luxaflex

Luxaflex

Topkwaliteit op maat.
Luxaflex® staat voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en maatwerk. Bij Van Ravenhorst maken we u wegwijs in de mogelijkheden van de verschillende modellen, adviseren we u  over de stofkeuze en het kleurgebruik. Wij komen bij u thuis de maten opnemen. De luxaflex vakmensen maken in de fabriek uw raamdecoratie precies op maat, waarna wij de montage bij u thuis kunnen verzorgen.

Duurzaam en goed voor het klimaat in uw woning
Luxaflex producten worden gemaakt om lang mee te gaan. Continue research, ontwikkeling, verbetering, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor Luxaflex® een garantie voor kwaliteit is. De collecties worden steeds aangepast aan de laatste interieurtrends. Met raamdecoratie van Luxaflex® houdt u in de zomer de warmte buiten en is het in de winter behaaglijk in huis.

Powerview motorisation
Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient op elk gewenst moment van je dag.
Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView™ doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.

Luxaflex 30-05-06  Luxaflex  Luxaflex

Luxaflex  LuxaflexVertical-blinds_inspiration_09  Luxaflex

Van Ravenhorst is Luxaflex Inspiration dealer en geeft u een volledig overzicht van de Luxaflex collectie.
Van Ravenhorst in Stoutenburg is Luxaflex Inspiration dealer voor de regio Achterveld, Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Barneveld, Leusden en Woudenberg.

Luxaflex Achterveld, Luxaflex Amersfoort, Luxaflex Hoevelaken, Luxaflex Nijkerk, Luxaflex Barneveld, Luxaflex Leusden, Luxaflex Woudenberg