U bent hier: Home   |   Collectie   |   Slapen   |   Matrassen   |   Tempur   |   Tempur Matrassen

Tempur Matrassen

TEMPUR Matrassen, uw beste nachtrust begint hier.

Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen waardoor het lijkt alsof u zweeft… TEMPURĀ® matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam aan en ondersteunen u zodanig dat u zich gewichtloos voelt. Het unieke TEMPUR materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, waardoor u uitgerust aan de dag kunt beginnen.

HET TEMPURĀ® MATERIAAL
Tempur is een visco-elastisch en temperatuurgevoelig materiaal. Dankzij de open celstructuur vormt het materiaal zich naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. TEMPUR matrassen bevatten talloze open cellen die ondersteunen waar dat nodig is en zonder tegendruk. Wanneer TEMPUR niet beslapen wordt, komt het materiaal altijd weer terug in haar originele vorm.

Drukverdeling
De TEMPUR matrassen vormen zich, onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht, naar de contouren van het lichaam. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht in de zoektocht naar een comfortabele, pijnloze slaaphouding.

Tempur Matrassen

Bij Van Ravenhorst vind u de gehele collectie Tempur matrassen, Tempur bedbodems, Tempur kussens en ledikanten.
Slaapkenner van Ravenhorst; Uw Tempur specialist in de regio Amersfoort, Barneveld, Hoevelaken en Leusden.