U bent hier: Home   |   Collectie   |   Slapen   |   Matrassen   |   Swissflex

Swissflex

Swissflex, the finest sleep technology.

Swissflex ontwikkelt al ruim 60 jaar de meeste innovatieve slaapsysteem van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen.

Nachtrust nog gezonder door Bridge®- technologie.
De meeste recente ontwikkeling is de de intelligente Bridge®- technologie. Deze nieuwe techniek zorgt voor een optimale ondersteuning en correctie van het lichaam.
Daarnaast zorgt de zwevende lattentechniek voor maximale ontspanning op schouders en heupen. De Swissflex Bridge®- technologie kan hiermee zelfs klachten als artrose en fibromyalgie verlichten.

SWISSFLEX Leusden

De perfecte combinatie met Swissflex matrassen
Elke Swissflex matras werkt perfect samen met de Bridge lattenbodem. Deze matras geeft de ondersteuning optimaal door tegen het lichaam. De Swissflex matrassen zijn beschikbaar in 4 verschillende comfortniveau’s. Hierin vindt u altijd de matras die bij u past. De matrassen voorzien van de Geltex techniek zijn daarnaast gemakkelijk in gebruik doordat deze niet meer gedraaid en gekeerd hoeven worden.

Amersfoort

Grenzeloze vrijheid.
Naast een perfecte nachtrust bied Swissflex een ruim assortiment voor de aankleding van het bed. Hiermee stellen we samen met u het bed samen wat precies past binnen de stijl van uw slaapkamer.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom langs en laat u adviseren door 1 van onze medewerkers.

Swissflex Amersfoort

Slaapkenner van Ravenhorst is Premiumpartner van Swissflex voor de regio Amersfoort, Barneveld, Leusden, Hoevelaken, Nijkerk en Woudenberg.

Kom vrijblijvend langs en maak kennis met de laatste ontwikkelingen.