U bent hier: Home   |   Collectie   |   Slapen   |   Lattenbodems   |   Swissflex

Swissflex

Swissflex, the finest sleep technology.

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In Swissflex producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

Het slaapconcept met Bridge®- technologie.
Met de intelligente Bridge®- technologie begint een nieuw hoofdstuk van moderne slaapcultuur. Het gepatenteerde systeem van Swissflex maakt een geheel automatische en optimale aanpassing aan het menselijk lichaam mogelijk, onafhankelijk van postuur en gewicht.
Het zwevende ligvlak ontlast effectief in probleemzones als de schouderzone en ondersteunt het lichaam tegelijkertijd op de juiste plekken, en dat over het hele ligvlak. Dit wordt mogelijk gemaakt door een verhoogde interactie tussen de klassieke bedzones; hoofd, schouder, bekken en benen. Deze interactie zorgt voor een simultane en correcte aanpassing aan de menselijke anatomie

SWISSFLEX AMERSFOORT

De perfecte combinatie met Swissflex matrassen
Elke Swissflex matras past zich harmonieus aan uw lichaam aan. Hoofd, schouders, bekken of benen, elk lichaamsdeel wordt perfect ondersteund en brengt u in een balans voor een ontspannen nachtrust. Innovatief is de naadloze overgang tussen de verschillende comfortzones: dankzij eersteklas materialen en hoogwaardige afwerking merkt u hier helemaal niets van. De tijk is afritsbaar en hierdoor eenvoudig afneembaar. De keuze van uw tijk is naar individuele wens af te stemmen.
Swissflex-producten zijn kwalitatief hoogwaardig. Dit is onlangs door de LGA (Landesgewerbeanstalt Bayern) in een uitgebreide testprocedure bevestigd. Hierbij zijn zowel de lattenbodems als de matrassen aan een test onderworpen.
Alle matrassen behaalden de hoogste score wat betreft kwaliteit.

Swissflex Amersfoort

Grenzeloze vrijheid.
Swissflex biedt een keur aan premium-bekledingsstoffen zodat u uw swissbed een persoonlijk accent kunt verlenen. Geen wens wordt onvervuld gelaten. De stoffencollecties mogen dan verschillend zijn, onze kwaliteitsaanspraak is uniform: alle Swissflex stoffen zijn vrij van schadelijke stoffen en bijzonder slijtvast, voelen aangenaam aan en zien er stijlvol uit. U kunt er dan ook op vertrouwen dat u uw swissbed niet alleen perfect aan uw slaapbehoeften, maar ook aan uw interieur kunt aanpassen.

Swissflex Amersfoort

Slaapkenner van Ravenhorst is Premiumpartner van Swissflex voor de regio Amersfoort, Barneveld, Leusden, Hoevelaken, Nijkerk en Woudenberg.

Kom vrijblijvend langs en maak kennis met de laatste ontwikkelingen.

swissflex amersfoort, swissflex leusden, swissflex barneveld, swissflex hoevelaken, swissflex nijkerk, swissflex woudenberg, swissflex kootwijkerbroek, swissflex amersfoort