U bent hier: Home   |   Collectie   |   Slapen   |   Hoofdkussens

Hoofdkussens

Het belang van een goed hoofdkussen

Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat je nekspieren tijdens de slaap optimaal kunnen ontspannen. Een goede ondersteuning van hoofd en nek is noodzakelijk zowel bij de rug- als zijligging. Het hoofdkussen vult de holte op tussen schouder en hoofd en ondersteunt daarbij uw nekwervels. Deze ondersteuning heeft een corrigerende werking op de wervelkolom.
Bij Slaapkenner van Ravenhorst we hebben een uitgebalanceerde collectie hoofdkussens voor je samengesteld van merken als Butterfly, Jonk Volendam, Tempur, Vandyck, Silvana Support en natuurlijk van ons huismerk Optisleep.

Jouw persoonlijke voorkeuren.
Bij het kiezen van een kussen houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren. We houden hierbij rekening met eventuele klachten en je slaapklimaat. Heb je het snel warm? Of juist altijd koud? Maar ook eventuele allergie├źn zijn van belang bij het kiezen van een kussen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je een kussen kiest wat je prettig vind. Hou je van een stevig kussen? Of heb je liever een zacht elastisch kussen?

Ieder materiaal zijn eigen eigenschappen.
Om een kussen te laten passen bij jouw wensen en voorkeuren is er keuze uit kussens met verschillende materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zacht donskussen of een anti-allergisch kussen met een synthetische vulling. Indien je de voorkeur hebt voor een vormvast hoofdkussen zijn materialen als latex, traagschuim of geltex een optie.

kussen latex OS520

Nooit meer een te warm kussen.
Er zijn veel mensen die last hebben van een (te) warme nachtrust, dit word mede veroorzaakt door de temperatuur van het hoofdkussen. Om dit tegen te gaan zijn er diverse oplossingen om de temperatuur van je hoofdkussen op peil te houden. Dit kan bijvoorbeeld met een speciale 3D moltonsloop welke zorgt dat de ventilatie tegen je hoofd optimaal is. Een andere optie is een kussensloop voorzien van Climate Control (beter bekend als Outlast), dit sloop haalt tempratuur schommelingen weg. Hierdoor voelt je kussen altijd fris en droog aan.

Cimate control

Altijd de juiste keuze!
We helpen je graag bij het vinden van het best passende hoofdkussen voor jou. Om je de zekerheid te geven dat je het juiste kussen kiest bieden we altijd de mogelijkheid om het gekozen kussen een week te proberen op uw eigen bed. Geheel vrijblijvend, enkel om te zorgen dat je de komende 3 tot 5 jaar echt kunt genieten van je nieuwe aankoop.

Categorien_240_auto_q_Img1216

hoofdkussen amersfoort, hoofdkussen achterveld, hoofdkussen barneveld, hoofdkussen amersfoort, hoofdkussen hoevelaken, hoofdkussen leusden, hoofdkussen, woudenberg, hoofdkussen barneveld, hoofdkussen nijkerk, hoofdkussen amersfoort