U bent hier: Home   |   Collectie   |   Slapen   |   Dekbedden   |   Zomerdekbed

Zomerdekbed

Een frisse nachtrust, ook tijdens warme zomernachten.

Tijdens warme zomernachten merken we vaak dat het standaard dekbed veel te warm is.
Daarnaast merken we dat het gebruik van enkel een laken juist weer voor te koude nachten zorgt, dit met name in de ochtend.
Om deze warme nachten droog en fris, maar niet te koud, door te komen zijn er in onze collectie zomerdekbedden beschikbaar.

Het belang van een goed dekbed.

De kwaliteit en het comfort van een dekbed worden bepaald door de juiste combinatie van de vulling en de tijk.
Een dekbed moet zorgen voor een goede regeling van de lichaamstemeratuur, moet vocht goed kunnen opnemen en afvoeren en soepel om je heen vallen.
De vulling bepaalt de warmtegraad, het gewicht, de vochtregulatie en het comfort van het dekbed. De tijk moet goed ademend en vocht kunnen doorlaten.
Voor welke vulling je kiest hangt af van je persoonlijke voorkeur en van wat voor type slaper je bent. Heb je het snel warm of juist koud? Transpireer je veel? De OptiSleep dekbeddencollectie heeft voor iedereen het juiste dekbed

Natuurlijk fris

Deze zomerdekbedden zijn gemaakt van natuurlijke materialen die fris aanvoelen. Daarnaast hebben deze materialen uitstekende vochtopnemende eigenschapen.
Zo voorkom je overmatig transpireren en ben je verzekerd van en droge frisse nachtrust.
Alleen zo haal je het maximale uit je nachtrust in warme zomers.

zomerdekbed amersfoort

Zomerdekbedden in onze collectie zijn er o.a. in Wildzijde, Katoen, Dons en Kameelhaar.
De standaard beschikbare maten zijn:

140×200
140×220
200×200
240×200
240×220

Daarnaast zijn in bijna alle uitvoeringen ook buitenstandaardmaten beschikbaar.
Kom langs, en laat u vrijblijvend adviseren.

Over Optisleep

Gezond en comfortabel slapen. Dat is en blijft het uitgangspunt van OptiSleep. Een merk dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. De OptiSleep-collectie bestaat uit matrassen, boxsprings, spiralen dekbedden en kussens. Stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen. Speciaal ontwikkeld en getest voor Slaapkenner, maar ook verkrijgbaar bij andere slaapspecialisten. De OptiSleep-producten vormen dan ook de comfortabele basis voor een optimale nachtrust.

Slaapkenner van Ravenhorst in Stoutenburg is Optisleep Zomerdekbedden specialist voor de regio Amersfoort, Achterveld, Barneveld, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk en Woudenberg.

zomerdekbed amersfoort, zomerdekbed achterveld, zomerdekbed barneveld, zomerdekbed hoevelaken, zomerdekbed leusden, zomerdekbed nijkerk, zomerdekbed woudenberg, zomerdekbed Amersfoort