U bent hier: Home   |   Collectie   |   Slapen   |   Boxsprings   |   Optisleep

Optisleep

Optillen boxspring, optimaal slaapcomfort.
De boxsprings van OptiSleep zijn exclusief ontwikkeld voor Slaapkenner en vormen onze eersteklas basiscollectie. Met een OptiSleep boxspring bent u verzekerd van een goede nachtrust. Onze boxsprings zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een luxe en comfortabele uitstraling.

Samenstellen, precies zoals jij dat wil.
OptiSleep boxsprings zijn leverbaar met vier verschillende hoofdborden, mooi afgewerkt en verkrijgbaar in een uitgebreide stoffencollectie, waaronder exclusieve De Ploeg stoffen.

U heeft keuze uit drie typen pocketvering matrassen die uitstekend aansluiten op de boxspring. Slaapt u liever wat zachter of geeft u de voorkeur aan een wat steviger matras? De OptiSleep matrassen zijn leverbaar in een soepele, medium en stevige uitvoering. Bovendien hebben de matrassen een 90 dagen omruilgarantie* op de matraskern. De stretchtijk is voorzien van extra elastische zones en is gemakkelijk afneembaar middels een ritssluiting.

Voordelen van een boxspring zijn dat deze goed ventileert en een vochtregulerende werking heeft. Dit vergroot de duurzaamheid van het matras.

Slapen op een lekkere zachte topper
Helemaal hot is het Scandinavische slapen. Hierbij wordt extra slaapcomfort toegevoegd door het gebruik van een topdekmatras bovenop het matras. Dit slaapt heerlijk! De verschillende lagen vullen elkaar aan en ondersteunen het lichaam optimaal. U wordt heerlijk uitgerust wakker. De OptiSleep boxspring in Scandinavische uitvoering heeft een 4 lagen opbouw; de gestoffeerde onderplint, de boxspring, de gestoffeerde matras en de topdekmatras. Optimaal slaapcomfort.

 
Optisleep Boxspring Amersfoort
 
Optisleep Boxspring Amersfoort
 
Optisleep Boxspring 2000 Amersfoort
 

Slaapkenner van Ravenhorst is dealer voor de Optisleep boxspring in de regio Amersfoort, Achterveld, Hoevelaken, Leusden, Barneveld en Woudenberg.