U bent hier: Home   |   Collectie   |   Slapen   |   Boxsprings

Boxsprings

De boxspring is helemaal in!

Boxsprings zijn helemaal in! Boxsprings zijn goede matrasdragers, bestaan uit een frame waarop een groot aantal metalen bonnel- of pocketveren zijn gemonteerd. Het geheel wordt afgedekt met stof of kunstleder. In combinatie met een goed matras heeft u een uitstekend en comfotabel slaapsysteem. Voordelen van een boxspring zijn dat deze goed ventileert en een vochtregulerende werking heeft. Dit vergroot de duurzaamheid van het matras.

Helemaal hot is het Scandinavische slapen.

Hierbij bestaat het slaapsysteem uit een boxspring, (pocketvering) matras en topdekmatras. Door deze verschillende lagen wordt het lichaam optimaal ondersteund en geniet u van het hoogste slaapcomfort.  Het oog wil ook wat; de matras wordt bij een Scandinavische boxspring meegestoffeerd in de stof van de box waardoor het bed een prachtige uitstraling krijgt!

Stel u boxspring helemaal zelf samen.

De boxsprings in onze collectie zijn geheel samen te stellen naar uw wensen. Zo kunnen de boxsprings in een vlakke variant geleverd worden, maar bijvoorbeeld ook in diverse elektrisch verstelbare uitvoeringen. Verder zijn de hoofdborden van de boxsprings geheel aan te passen aan uw voorkeuren.

Onze collectie bestaat uit diverse merken als Nox, A-sleep, Optisleep en AGS.

We helpen u graag u boxspring samen te stellen naar uw persoonlijke voorkeuren en passend bij uw lichaamsprofiel.
Van Ravenhorst is de specialist op het gebied van boxsprings in de regio Amersfoort, Barneveld, Leusden en Hoevelaken.

Nox boxspring roma in zwart kunstleer

Nox Boxspring Roma

Boxspring Amersfoort

Optisleep 6000


 

 

Boxspring Achterveld, Boxspring Amersfoort, Boxspring Barneveld, Boxspring Hoevelaken, Boxspring Leusden, Boxspring Nijkerk, Boxspring Woudenberg, Boxspring Amersfoort