U bent hier: Home   |   Collectie   |   Slapen

Slapen

Bed kopen leusden

Een bed kopen? Ervaar het verschil.

Daarmee verwoorden we in een zin de filosofie van de Slaapkenner. Om deze belofte blijvend gestalte te geven stellen wij onszelf hoge eisen. Zo worden alle ontwikkelingen op slaapgebied nauwlettend gevolgd en op waarde beoordeeld. Op het gebied van slaapmode missen we geen trend. Om verantwoorde oplossingen aan te dragen bij specifieke klachten of slaapproblemen, hebben wij nauwgezet contact met artsen en fysiotherapeuten. Kwaliteit is een hoge prioriteit. Daarom werken we uitsluitend met vooraanstaande leveranciers. Gelijkgestemden met dezelfde kwaliteitsnorm. Aspecten die bijdragen aan een welverdiende nachtrust en die garant staan voor een slaapoplossing voor iedereen.

Slaapkenner is een groep van diverse slaapspecialisten waar we al sinds 1986 bij aangesloten zijn.

Slaapkenner_220_auto_q_Keurmerk

 

Een bed kopen is een investering in de toekomst, als Slaapkenner bieden we u daarom passende zekerheden:

SLAAPGARANTIE
Een slaapsysteem is volstrekt persoonlijk en daardoor voor uw nachtrust van het grootste belang. Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan zoeken we in overleg met u naar een passende oplossing.

ADVIES OP MAAT
Ligt u wel comfortabel en krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning? We luisteren naar uw wensen, stellen vragen en bieden vervolgens de voor u passende slaapoplossing.

GECERTIFICEERDE SLAAPADVISEURS
Onze adviseurs zijn specifiek opgeleid om u te helpen bij uw keuze. Regelmatig volgen zij trainingen op gebied van productinnovaties, ergonomische aspecten en slaaptrends.

GRATIS CHECK-UP VAN UW BED
Voldoet uw bed nog wel? Als slaapspecialist adviseren wij u graag omdat wij als geen ander weten waar je op moet letten. Maak gerust een afspraak voor een beoordeling bij u thuis.

BEZOEK OP AFSPRAAK – HALEN EN BRENGEN
Bent u tijdens de reguliere openingstijden niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Wij maken graag tijd voor u op een moment dat het u beter schikt! Heeft u geen vervoer of bent u slecht ter been? Wij zorgen dat u wordt gehaald en gebracht.

INNAME VAN UW OUDE BED
Indien u niet in de gelegenheid bent uw oude bed af te voeren, bieden we u deze service. Bij levering van uw nieuwe aankoop nemen we desgewenst gelijk de oude artikelen retour en zorgen voor een correcte afvoer.

NETWERK VAN SLAAPSPECIALISTEN
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Erkende Slaapkenners sinds 1974. Een groep van slaapspecialisten die het gezond en comfortabel slapen bevorderen. Zij staan voor vakmanschap, kwaliteit, uitstekend advies en goede service.

 

 

slaapkenner-banner-300x250-1
 

 
Van Ravenhorst is dealer van de merken: Altijd Goed Slapen, Auping, Essenza, Van Houdt, Jesse, Nolte Germersheim, Nox, Optisleep, Swissflex, Tempur, Vandyck en Vroomshoop Meubelen. Met deze brede collectie is Van Ravenhorst de specialist in de regio Amersfoort, Barneveld, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, en Woudenberg.