U bent hier: Home   |   Collectie

Collectie

Mode

Ravenhorst_mode_Frank_walder_voorjaar_2016__3

Bij Van Ravenhorst vind u inspirerende damesmodecollecties met de allernieuwste trends, kleuren, dessins en styling. Alles fraai op elkaar afgestemd in een sfeer waar u rustig kunt kiezen en passen. U kunt rekenen op een persoonlijk advies en service. Ook is Van Ravenhorst specialist in grotere maten.  

In de verrassende collectie vind u onder andere de volgende topmerken: Erfo, Espresso, Finn Karelia, Frank Walder, Gelco, en Pause Cafe

 

Wonen

pvc vloer

In alle wooncollecties bij Van Ravenhorst treft u producten van duurzame producten van topkwaliteit en enkel mileuverantwoorde materialen. Alle collecties zijn zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u altijd tot een juiste keuze kunt komen.

Bovendien is een groot er bij een groot deel van de meubelen maatwerk mogelijk zo is het mogelijk om de zithoogte van een comfortabele relaxfauteuil aan te passen, de diepte van een lekkere bank en kunnen tafels aangepast worden in maat, stijl en afwerking.  Hiermee word er voor gezorgd dat uw nieuwe meubel perfect aansluit bij uw woning en wensen.

Onze eigen mensen verzorgen de levering van u nieuwe meubelen, het leggen van uw  nieuwe vloeren of het monteren van uw nieuwe zonwering. Door enkel te werken met onze eigen mensen kunnen we uw de hoogste kwaliteit en beste service leveren.

 

Slapen, ervaar het verschil.

NOX zwart 1_960x410

Ervaar het verschil

Daarmee verwoorden we in een zin de filosofie van de Slaapkenner. Om deze belofte blijvend gestalte te geven stellen wij onszelf hoge eisen. Zo worden alle ontwikkelingen op slaapgebied nauwlettend gevolgd en op waarde beoordeeld. Op het gebied van slaapmode missen we geen trend. Om verantwoorde oplossingen aan te dragen bij specifieke klachten of slaapproblemen, hebben wij nauwgezet contact met artsen en fysiotherapeuten. Kwaliteit is een hoge prioriteit. Daarom werken we uitsluitend met vooraanstaande leveranciers. Gelijkgestemden met dezelfde kwaliteitsnorm. Aspecten die bijdragen aan een welverdiende nachtrust en die garant staan voor een slaapoplossing voor iedereen.

Slaapkenner is een groep van diverse slaapspecialisten waar we al sinds 1986 bij aangesloten zijn.